Milli Müdafaa

18 Nis 2024

Milli Müdafaa Web Sitesi Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Bilgilendirme Metni

1. Genel Tanıtım ve KVKK'nın Kapsamı:

Milli Müdafaa, kullanıcılarının kişisel verilerini korumanın önemini bilir ve Türkiye Cumhuriyeti'nde yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na (KVKK) uygun olarak hareket eder. Bu metin, KVKK kapsamında kullanıcılarımızın haklarını ve kişisel verilerinin nasıl işlendiğini açıklamaktadır.

2. Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi:

Web sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızdan, kayıt işlemleri, iletişim formu doldurma ve benzeri etkileşimler sırasında kişisel veriler toplanabilir. Toplanan veriler, isim, e-posta adresi, telefon numarası ve benzeri bilgileri içerebilir.

Toplanan kişisel veriler, kullanıcılarımıza daha iyi hizmet sunmak, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve yasal yükümlülükleri yerine getirmek amacıyla işlenir.

3. Kişisel Verilerin Korunması ve Güvenliği:

Toplanan kişisel veriler, teknik ve idari tedbirler alınarak korunmaktadır. Bu veriler, yetkisiz erişim, kayıp, zarar veya kötüye kullanımdan korunmak için gerekli güvenlik önlemlerine tabidir.

Kişisel veriler, yasal yükümlülükler gereği ve yetkili kurumlar tarafından talep edilmesi durumunda hariç olmak üzere, üçüncü taraflarla paylaşılmaz.

4. Kullanıcı Hakları:

Kullanıcılarımız, KVKK uyarınca kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme ve verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini talep etme hakkına sahiptirler.

Ayrıca, KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenen kişisel verilerin, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde silinmesini veya yok edilmesini ve bu kapsamda yapılan işlemlerin verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etme hakkı bulunmaktadır.

5. Veri Sorumlusu ve İletişim:

Milli Müdafaa, KVKK kapsamında 'veri sorumlusu' olarak hareket etmektedir. Kişisel verilerinizle ilgili herhangi bir soru, talep veya şikayetiniz için iletisim@millimudafaa.com adresine başvurabilirsiniz.

 

Bu bilgilendirme metni, kullanıcılarımızın kişisel verilerinin korunmasını sağlamak ve KVKK kapsamındaki haklarını bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Milli Müdafaa web sitesini kullanarak, kullanıcılar bu politikayı kabul etmiş sayılırlar.